Сирий мигдаль має чудовий смак, завдяки чому він набув широкого застосування як корисний і поживний перекус. Сьогодні мигдаль активно використовується в презентації різних страв, а також під час виготовлення шикарних кондитерських виробів.
Завдяки великій кількості вмісту в складі мигдалю кальцію і вітаміну Е, його застосовують для боротьби з захворюваннями зору, у разі постійних безсоння, малокровії, а також у разі проблем із роботою травного тракту.
Мигдаль містить раціон дітей, для цього його подрібнюють за допомогою тертки.
У разі регулярного вживання цього горіха знижується ризик виникнення інфаркту міокарда. Вчені стверджують, що мигдаль у боротьбі з раком дає позитивні результати.
Серед особливостей мигдалю золотого — красива, рівна й акуратна форма, світлий відтінок, великий розмір, а також приємний горіховий смак із невеликою солодкістю. Саме ці унікальні властивості зумовлюють широку популярність продукту.
Країна походження.
США.
Ціна вказана за 70 грамів. Для замовлення одного кілограма — у кількості вкажіть "10".
Інформація для замовлення
- Ціна: 38 ₴