Всі корисні речовини, наявні в насінні, наявні у борошно, причому в знежиреному вигляді. Так, у лляному борошні є кислоти Омега-3 й Омега-6, «рослі» вітаміни А, вся група В, D, Н, Е. Калій, магній, фосфор, залізо, кальцій і натрій також є в мукі.
Вживання лляного борошна допомагає у разі шлункових розладів, як зміцнювальний і знеболювальний (калоризатор). Корисне буде таке борошно та у разі проблем зі шкірою, судинами, нирками та захворюваннями сечового міхура.
Застосовується лляне борошно так само, як і пшеничне. З неї можна робити кондитерські вироби, використовувати як панірування під час смаження м'яса та риби, причому в такий спосіб можна знизити калорійність страви, її можна додавати до звичайного борошна, що додасть легкості майбутнім виробам. Дуже смачні молочні киселі з використанням лляного борошна.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага гр | 500 гр |
Інформація для замовлення
- Ціна: 30 ₴