Кошик
41 відгук
Крафтовые наборы сыродавленных маселВыбирайте
Добрая Артель - Растительное сыродавленное масло
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+38050 810 20 10
+38067 810 20 10
Кошик
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Рослинні масла сыродавленные

Ми виробляємо рослинні сыродавленные масла, такі як:
- лляне масло, олія соняшникова, олія волоського горіха, масло кедрового горіха, макове масло, олія кунжутна, олія гарбузова, олія гірчиці.

Наша установка сконструйована таким чином, що продукт в процесі виробництва СТИКАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ З ПРИРОДНИМИ МАТЕРІАЛАМИ. Для отримання масла ми використовуємо виключно СИРІ НАСІННЯ, які НЕ НАГРІВАЮТЬСЯ ні на одному з етапів.

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИГОТОВЛЕННЯ:

Ретельно відібрана сировина засипається в лляний мішечок, який вкладається в дерев'яний бочонок з ясена або дуба, стискається гідравлічним пресом, і готове масло витікає по дерев'яному жолобу. Масло відразу розфасовується в темні скляні пляшки, при цьому воно ніяким чином не фільтрується і не очищається, бо на дні можливо наявність природного осаду. Такий процес є єдино гарантованим способом виготовлення натурального продукту, який повною мірою зберігає всі поживні речовини.


Наша установка сконструйована таким чином, що продукт в процесі виробництва СТИКАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ З ПРИРОДНИМИ МАТЕРІАЛАМИ. Для отримання масла ми використовуємо виключно СИРІ НАСІННЯ, які НЕ НАГРІВАЮТЬСЯ ні на одному з етапів.

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

Будь-які рослинні жири піддаються окисленню, рафіновані олії холодного віджимання в особливості. При підвищенні температури, вже починаючи з 50—60°С, кисень взаємодіє з вуглеводнями олії.

Процес окислення протікає у дві стадії:

·      на першій в олії утворюються пероксиди і гідропероксиди – високоактивні хімічні речовини, здатні руйнувати клітини людського організму, так звані вільні радикали, які є причиною багатьох захворювань;

·      на другій стадії в результаті складних хімічних реакцій утворилися в маслі пероксиди і гідропероксиди поступово перетворюються у вторинні продукти окислення: альдегіди, кетони, оксикислоти.

Чим вище температура, тим швидше окислюються жири, а відповідно продукт менше зберігається без втрати корисних речовин. У кожного олії є критична температура, при якій цей процес відбувається моментально. Цей показник називається «точкою горіння» (на англійській «smoke point»). Після цієї позначки в олії утворюються канцерогенні сполуки та трансжири.

Чим більше токсичних речовин накопичується в маслі, тим виразніше відчувається вихідний від нього неприємний запах, прогірклий смак, і продукт перетворюється з корисного під шкідливий.

Окислювальний процес можна сповільнити при дотриманні умов зберігання. Тому необхідно звертати особливу увагу на строки виготовлення та використовувати продукт до дати, зазначеної на упаковці.

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИГОТОВЛЕННЯ:

Ретельно відібрана сировина засипається в лляний мішечок, який вкладається в дерев'яний бочонок з ясена або дуба, стискається гідравлічним пресом, і готове масло витікає по дерев'яному жолобу. Масло відразу розфасовується в темні скляні пляшки, при цьому воно ніяким чином не фільтрується і не очищається, бо на дні можливо наявність природного осаду. Такий процес є єдино гарантованим способом виготовлення натурального продукту, який повною мірою зберігає всі поживні речовини.